Service

Dienst-na-verkoop

De wetgeving met betrekking tot verwarmingsapparatuur wordt steeds strenger!

Een verwarmingssysteem moet regelmatig onderhouden worden. Eerst en vooral om een maximaal rendement gedurende het hele jaar te garanderen en het risico op een panne te minimaliseren. Maar ook om te voldoen aan de steeds strenger wordende wetgeving, waarvan de bepalingen verschillen tussen de verschillende regio's van het land.

 

De missie van Buderus Service past binnen dit kader. Aan de ene kant waakt men over de conformiteit van de verwarmingsinstallaties en verzekert men de administratieve opvolging die wordt opgelegd door de verschillende wetgevers. Aan de andere kant biedt men zijn klanten een aanzienlijke gemoedsrust en ideaal verwarmingscomfort gedurende het hele jaar.

 

Buderus Service is een onderdeel van de Thermotechnology-afdeling van de Bosch Groep. Buderus Service biedt, zoals de naam al aangeeft, een service aan de klanten van de merken Buderus en Junkers, die behoren tot diezelfde Bosch Groep. Het doel is om onderhoudscontracten voor de ketels van deze merken aan te bieden tegen een competitieve prijs. Een belangrijk voordeel: al onze technici beschikken niet alleen over een uitgebreide ervaring met onze producten, maar ook nog eens over alle nodige kwalificaties. Zo hebben onze klanten een dubbele zekerheid: de garantie van een goed uitgevoerd werk en een perfecte conformiteit, van de eerste bout die wordt aangedraaid tot en met de ondertekening van de noodzakelijke documenten. Wanneer ondanks een zorgvuldig onderhoud de ketel toch nog in panne zou vallen, garandeert het Buderus Service contract natuurlijk een snelle interventie.

 

Wenst u de dienst na verkoop, Buderus Service, te contacteren dan kan dit via onderstaande formulieren: 

 

 

 

Buderus