Expertise

Wij zorgen elke dag voor een beetje geluk

Al sinds 1731 zorgen wij voor uw verwarming. Door de jaren heen hebben we onze oplossingen verfijnd, zodat u zonder zorgen de verwarming van uw woning aan ons kunt toevertrouwen. Buderus staat dan ook garant voor uw comfort met de kwaliteit en betrouwbaarheid die u van een Duitse fabrikant verwacht. Maar dat is niet alles ! Dankzij onze technologie met respect voor de mens en het milieu kunnen we u levenslang bijstaan. Zo zorgen wij elke dag voor een beetje geluk.

Met u in ons achterhoofd ontwerpen en produceren we onze verwarmingsketels en -systemen. Want u vindt uw woning uiteraard belangrijk. En we doen dat niet zomaar, maar wel omdat u in alle omstandigheden op kwaliteitsproducten wilt vertrouwen. U heeft immers een grote zin voor verantwoordelijkheid en wilt alleen maar het beste voor uw gezin. Het is een aangepaste,  duurzame investering in functie van uw behoeften.


Als u voor Buderus kiest, krijgt u de garantie en ondersteuning van een groot merk en staat er een enorm netwerk van betrouwbare, ervaren installateurs voor u klaar. Deze installateurs kunnen natuurlijk ook rekenen op de ondersteuning van onze dienst-na-verkoop.

 

Wij helpen u graag bij de keuze van uw verwarmingssysteem. Allereerst vindt u hier het antwoord op alle vragen die u zich moet stellen wanneer u een verwarmingssysteem kiest. Daarnaast kunt u ons volledig gamma ontdekken: systemen voor de toepassing van hernieuwbare energie, gasketels en stookolieketels. Maar ook: boilers, vloerverwarming en radiatoren.

 

Wilt u contact met ons opnemen? Stuur uw vragen dan gerust naar ons via ons contactformulier.

 

Vertrouw op onze knowhow en laat ons u bijstaan bij het kiezen van het juiste verwarmingssysteem voor uw woning en uw gezin.

Buderus