Over ons

Bedrijf

Al sinds 1731 zorgen wij voor uw verwarming. Door de jaren heen hebben we onze oplossingen verfijnd, zodat u zonder zorgen de verwarming van uw woning aan ons kunt toevertrouwen. Buderus staat dan ook garant voor uw comfort met de kwaliteit en betrouwbaarheid die u van een Duitse fabrikant verwacht. Maar dat is niet alles! Dankzij onze technologie met respect voor de mens en het milieu kunnen we u levenslang bijstaan. Zo zorgen wij elke dag voor een beetje geluk.


Met u in ons achterhoofd ontwerpen en produceren we onze verwarmingsketels en -systemen. Want u vindt uw woning uiteraard belangrijk. En we doen dat niet zomaar, maar wel omdat u in alle omstandigheden op kwaliteitsproducten wilt vertrouwen. U heeft immers een grote zin voor verantwoordelijkheid en wilt alleen maar het beste voor uw gezin. Het is een aangepaste, duurzame investering in functie van uw behoeften. 

 

Als u voor Buderus kiest, krijgt u de garantie en ondersteuning van een groot merk en staat er een enorm netwerk van betrouwbare, ervaren installateurs voor u klaar. Deze installateurs kunnen natuurlijk ook rekenen op de ondersteuning van onze dienst-na-verkoop. 

 

Wij helpen u graag bij de keuze van uw verwarmingssysteem. Allereerst vindt u hier het antwoord op alle vragen die u zich moet stellen wanneer u een verwarmingssysteem kiest. Daarnaast kunt u ons volledig gamma ontdekken: systemen voor de toepassing van hernieuwbare energie, gasketels en stookolieketels. Maar ook: boilers, vloerverwarming en radiatoren.

Bosch Thermotechnology

Bosch Thermotechnik GmbH is de Thermotechnology Division van de Bosch Groep. Bosch Thermotechnology is één van de Europese marktleiders in de verwarmingssector. Bosch Thermotechnology beschikt over sterke internationale en nationale merken en is actief in Europa, Amerika, Azië, Oceanië en Afrika.

 

Bosch Thermotechnology was in 2012 wereldwijd goed voor 13.700 jobs, waarvan 95% in Europa, 3% in Amerika en 2% in Azië werkt. In 2012 investeerde Bosch Thermotechnology 127 miljoen euro in Onderzoek en Ontwikkeling. De omzet bedroeg 3,1 miljard euro; 14% van deze omzet werd gehaald uit de sector voor hernieuwbare energie en 90% werd gerealiseerd in Europa. Bosch Thermotechnology verdeelt zijn producten in 80 landen wereldwijd. Bosch Thermotechnology maakt deel uit van de Bosch Groep.

 

Opdat dat in de toekomst ook zo blijft, zoeken wij nieuwe teamgenoten. Mensen die vooruitziend zijn en praktisch denken en handelen. Mensen, voor wie klantgerichtheid centraal staat en die open staan voor nieuwigheden. Mensen die ervan houden al die kennis ten slotte in hun beroep toe te passen.

Bent u zo iemand? Neem dan een kijkje op onze carrière website, www.bosch-career.be. Mogelijks start uw carrière bij ons.

Buderus