27. mai
2015

De Logano plus GB145: speciaal voor goed geïsoleerde woningen!

Je moet het maar durven, een extreem performante stookolieketel van slechts 15 kW op de markt brengen. De Logano plus is daarom per definitie voorbehouden aan goed geïsoleerde woningen. Een hoogwaardig apparaat, zonder compromissen.

Technische eigenschappen in het kort
· 15 kW
· Modulatie van 4,8 tot 14,6 kW
· Lambda sonde uit de automobielsector
· Geïntegreerde IP verbinding
· Condensatietechnologie
· Werking op Mazout Extra

Krachtige modulatie en Lambda sonde
Dankzij zijn modulatievermogen past de Logano plus GB145 zijn werking aan in functie van de individuele warmtevraag. Een vermogen die voordien enkel bij gasketels bestond. De Logano plus GB145 heeft bovendien een bijzonder stille werking en ook volledig geurloos.

De Logano plus GB145 is intelligent en spaarzaam
· Dankzij zijn groot modulatiebereik, waarbij de werking kan moduleren tussen 5 en 15 kW.
· dankzij Lambda plus, het systeem voor verbrandingsregeling via een Lambda sonde waardoor de ketel steeds een optimale werking heeft.

Met Logano plus GB145 bespaart men op drie niveaus
· verlaging van verwarmingskosten (minimaal verbruik)
· verkorte montagetijd (compatibel met bestaande aansluitingen)
· kleinere installatieruimte

Smart regeling
De Logano plus GB145 is de eerste ketel van Buderus die standaard uitgerust is met een geïntegreerde IP verbinding. Met andere woorden volstaat het om hem op de router aan te sluiten om vervolgens uw installatie op afstand te kunnen bedienen via smartphone of tablet.

ErP wetgeving
Uiteraard beantwoordt de nieuwe Logano plus GB145 perfect aan de nieuwe ErP wetgeving, die op 26 september 2015 in werking treedt. De GB145 krijgt uiteraard het A label, maar geniet bovenal van een seizoensgebonden rendement (de nieuwe norm) van 93%.

Buderus